Qwiek.up project

Steun het Qwiek.up project

Help Brandwonden Kids vzw en Stichting Brandwonden bundelen hun krachten om kinderen met brandwonden te helpen door het Qwiek.up visuele ontspanningsapparaat aan te bieden aan brandwondencentra.

Klik op deze link om een gift te doen: https://stichtingbrandwonden.k... Uw donatie komt rechtstreeks ten goede aan het welzijn van kinderen met brandwonden!


Het Qwiek.up apparaat projecteert beelden in alle richtingen (aangepast aan de positie van de patiënt) en is eenvoudig te installeren in kamers. Het is dus zeer gunstig voor jonge brandwondenslachtoffers die vaak voor hun comfort worden geïmmobiliseerd. Aan de doelgroepen aangepaste visuele modules worden vervolgens door de zorgteams gebruikt en dragen bij tot de verbetering van het dagelijkse leven van de patiënt, zijn opname in het ziekenhuis, de dagelijkse intensieve behandelingen en dus zijn genezingsproces.

Qwiek.up video

Via de HBK vereniging heeft het UZ Gent brandwondencentrum zijn Qwiek.up al in gebruik en de resultaten zijn al zeer gunstig voor de jonge patiënten!

Stichting Brandwonden en Help Brandwonden Kids doen een beroep op uw steun om de installatie van een Qwiek.up in elk brandwondencentrum te financieren.

  • Een apparaat kost 6500 euro (we kopen 6 apparaten). Eén Qwiek.up per brandwondencentrum.
  • Elke gift financiert mee de aankoop van een Qwiek.up toestel.
  • Installatie in brandwondencentra met ondersteuning van het verplegend personeel.
  • Modules aangepast aan kinderen.

---------

Help brandwondenslachtoffers door een fiscaal aftrekbare donatie van 45%.* Door een donatie te doen aan Help Brandwonden Kids en Stichting Brandwonden helpt u brandwondenslachtoffers in België te steunen.

*op voorwaarde dat het bedrag van de donaties 40 euro per jaar bereikt.

Klik op deze link om een gift te doen: https://stichtingbrandwonden.k... Uw donatie komt rechtstreeks ten goede aan het welzijn van kinderen met brandwonden!

---------

Tot nu toe:

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar