Mont Ventoux 2024 Actie

Stichting Brandwonden organiseert haar tweede editie van de Mont Ventoux actie, in 2023/2024, ten voordele van de brandwondenzaak en 15 slachtoffers die willen deelnemen aan een sportieve activiteit die zowel hun fysieke als mentale gezondheid ten goede komt. Dit initiatief bestaat uit twee fasen:

  1. een fysieke voorbereiding van de deelnemers gedurende een jaar met de hulp van "buddy's" en een toegewijd team;
  2. en, in juni 2024, de fietstocht op de Mont Ventoux.

De eerste editie was een groot succes, waardoor we de steun van Koningin Mathilde hebben gekregen. Deze actie schept inderdaad een sterke sociale band, versterkt het zelfvertrouwen van de slachtoffers, is goed voor hun gezondheid en maakt hun geest vrij.

Stichting Brandwonden voorziet de deelnemers van fietsmateriaal (aangepast aan alle profielen en handicaps), accommodatie, reizen, personeel en voeding zodat iedereen dezelfde kans op succes heeft!

Cycle2LiveAgain

Voor deze actie hebben we het geluk samen te werken met het bedrijf - Delaware - via zijn WeCare-programma, dat een groot fondsenwervingsproject uitvoert. Hun steun is van onschatbare waarde voor het welslagen van onze actie Mont Ventoux 2024.

‘Cycle2Live Again' is een WeCare-fondsenwervingsproject van delaware ter ondersteuning van de Stichting Brandwonden. "We organiseren 3 sportieve evenementen in 3 Belgische regio's op 3 verschillende data". ​Met dit fondsenwervingsinitiatief willen we slachtoffers van brandwonden (en hun families) helpen hun plek in de samenleving terug te vinden.

Doneer hier

Meer informatie: https://info.delaware.pro/cycl...

Wilt u deelnemen aan een van de sportevenementen en/of een klimmer sponsoren?

Door deel te nemen aan 3 sportieve evenementen georganiseerd door delaware en met de ingezamelde donaties kunt u meerdere kilometers sponsoren. ​Elk van de 15 slachtoffers van brandwonden zal de 26,7 km van de beroemde beklimming van de Mont Ventoux beklimmen, wat resulteert in 400 km in totaal.​ U kunt 10 € per 200 m financieren. WeCare streeft naar een totale financiering van 20.000 €.

Er worden 3 sportieve evenementen georganiseerd voor alle medewerkers van delaware en hun klantencontacten, hun families en vrienden. Hieronder worden de verschillende soorten activiteiten beschreven. U hoeft alleen maar op de inschrijvingsknop te klikken en u ontvangt uw deelnametickets met QR-code per e-mail.

Zonder de QR-code is deelname niet toegestaan.


Inschrijving

Aalter 10 juin 2023

Wavre 30 septembre 2023

Oudsbergen 27 april 2024

Bijdrage inschrijvingen

  • 1 Persoon jonger dan 14jr op datum van event: 5€​.
  • 1 Persoon ouder dan 14jr op datum van event: 15€​.
  • 1 Duo op een Motor (enkel Waver): 20€.
  • Donatie bijdrage (*): per 10€​.
  • Een gratis drankje en versnapering is bij de prijs inbegrepen​.
  • Er is een extra verzekering voorzien voor fietsers, motorrijders hebben hun eigen verzekering. Bij de begeleide ritten wijzen gidsen u op een beveiligde manier de weg. Fietsondersteuning is voorzien bij technische problemen. Een groep zal niet groter zijn dan 25 personen. ​
  • Voor alle kinderen is er een speciaal aandenken voorzien​.
  • Animatie Stichting Brandwonden is gratis voor iedereen​.

Sponsors en partners

Persfoto's

Promotievideo

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar