Doe een gift

Een woord van dank.

In 2021 bestaat Stichting Brandwonden 35 jaar. Al die jaren hebben wij ons ingezet voor de slachtoffers van brandwonden. Zonder de steun van onze duizenden donateurs zou dit niet mogelijk zijn geweest. Daarvoor wensen wij al onze sympathisanten oprecht te danken. Wij weten dat vele donateurs het zelf moeilijk hebben maar de patiënten toch willen blijven steunen. Daarvoor hebben wij enorm veel respect.

Het werven van fondsen is geen gemakkelijke zaak. Toch willen wij onze donateurs verzekeren dat wij dat op de meest efficiënte manier willen doen. Wij staan natuurlijk open voor vragen en suggesties van onze donateurs. Stuur een bericht naar info@burnsfoundation.eu of naar Stichting Brandwonden, Frans Landrainstraat, 43, 1970 Wezembeek - Oppem.

In 2022 zullen wij ook de familie van de slachtoffers meer bij onze steun betrekken, zodat zij deel kunnen blijven uitmaken van onze samenleving en niet uit de boot vallen.

Voor al die slachtoffers hebt u als donateur een steen verlegd. Daar mag u ongelooflijk trots op zijn. Wij hopen dat u ook in 2022 samen met Stichting Brandwonden alle slachtoffers van brandwonden een duw in de rug blijft geven.

Wij wensen u en uw familie een goed jaar toe met vele mooie momenten.

Charly de Vuyst, voorzitter Stichting Brandwonden

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar