Lesmaterialen

Hieronder vindt u een lijst van het beschikbare onderwijsmateriaal voor de verschillende doelgroepen. U kunt deze materialen rechtstreeks bestellen, via as@burnsfoundation.eu of via onze partner Help Brandwonden Kids. Als u een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dit e-mailadres.

Scholen, sociale organisaties, bedrijven, die een specifiek opleidingsproject willen realiseren en waarbij de Stichting een bijdrage kan leveren, kunnen contact opnemen via email aan as@burnsfoundation.eu.

1. De leerpakketten "DOE-DOOS" voor de lagere school 2de graad bestaan uit:

Een doe-doos, speciaal ontwikkeld voor de 2de graad van het lager onderwijs. Een volledige lesvoorbereiding (volgens de eindtermen).

  • Een lesvoorbereidingsboekje voor leraren.
  • Een speldoos met lesmateriaal.
  • Een oefen- en informatieboekje voor elke leerling.
  • Een bewustmakingsbrochure voor ouders.

De leerdozen worden door de school gekocht en kunnen elk jaar opnieuw worden gebruikt door verschillende klassen. De leerset box: 80€. De oefen- en ouderinformatiefolders zijn gratis, alleen de portokosten zijn voor rekening van de school (geschatte waarde: 25 folders = +/- 8 euro kosten).


2. De DOE-DOOS voor kleuters.

Doorheen de 3 ontwikkelingsjaren van het kleuteronderwijs wordt op zoek gegaan naar de gevaren thuis en de risico’s die kinderen op die leeftijd lopen. Hoe kunnen de kinderen leren herkennen en omgaan met die gevaren?

In deze handleiding vindt u alle nuttige informatie (inhoud, methoden...) over deze doe-doos voor kleuters:

Klik hier voor toegang tot de handleiding: Handleiding

Om het lespakket tegen de prijs van 127,05 euro te verkrijgen, kunnen scholen contact met ons opnemen op dit adres: as@burnsfoundation.eu. De verzendkosten zijn voor rekening van de school.

We hebben ook een werkboek ontworpen voor de 3e kleuterschool en een brochure voor de ouders. De oefen- en ouderinformatiefolders zijn gratis, alleen de portokosten zijn voor rekening van de school (geschatte waarde: 25 folders = +/- 8 euro kosten).

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar