Een nieuwe editie van ons spa curatieve thermale behandelingen in april is net afgelopen. In de Thermen van Spa konden onze patiënten genieten van aangepaste behandelingen en een ideale omgeving voor zowel hun mentale als fysieke gezondheid. Zoals elk jaar was deze kuur een echt succes en zijn er sterke banden ontstaan tussen de patiënten.

Sinds 2013 organiseren wij verschillende curatieve thermale behandelingen in de Thermen van Spa. Dankzij onze donateurs en gulle subsidies zijn we er geleidelijk in geslaagd om onze verblijven op jaarbasis uit te breiden.

Deze activiteit biedt brandwondenslachtoffers meerdere voordelen. De effecten van de thermale behandelingen op de littekens zijn talrijk en dat geldt ook voor de voordelen voor het moreel. Dit alles met de steun en opvolging van specialisten in verschillende domeinen.

Wij stellen namelijk aanvullende activiteiten voor met als doel banden te creëren tussen de patiënten, de openheid naar anderen te vergemakkelijken, een last te verlichten en, eenvoudiger nog, een mooie ervaring te delen.

Hier is een regel uit een prachtige getuigenis van een van onze patiënten:

Weer terug van een klein weekje adem voor brandwonden en geest. Ervaringen delen met lotgenoten. Mensen met brandwonden hebben een lange (hobbelige) weg af te leggen. Deze week laat onze geest weer ademen, emoties los wrikken en ervaringen delen om het ongeval beter te kunnen verwerken, vriendschappen ontspruiten en grenzen verleggen.Lach therapie, praten, dansen, wandelen door de prachtige bossen en gezellig drinken aan de bar! Knuffels, lachen, ...Adem voor de geest!De behandelingen in de Thermen.Deugddoende behandelingen en gerichte massages! Kine! Verzorging!Een duidelijke verbetering van de littekens met deze wetenschappelijk bewezen en hoogst nodige kuur. Stichting Brandwonden ... Zoveel steun in alle opzichten.Jullie doen dat goed! " Steve V. 👍😉

Spa curatieve thermale behandelingen in April

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar