01 september 2023

26/09/2023 zullen 10 brandweerhelden ondersteund door een logistiek team, aan een onvergetelijke tocht beginnen. Ten voordelen voor de stichting brandwonden zullen ze van Tongeren naar Blankenberge wandelen. Dit verdeelt over 5 dagen met tussenstops in de brandweerposten van Tienen, Vilvoorde, Wetteren en Aalter. Onder het motto "Heroes Walk To Heal The Wounds"

Er zullen 10 brandweermannen het traject Tongeren-Blankenberge afleggen in 5 dagen, de afstand is een 198km. Dagelijks zullen ze overnachten in verschillende brandweerkazernes die op het uitgestippeld traject liggen, hetzij Tienen, Vilvoorde, Wetteren, Aalter om dan in het groots binnen gehaald te worden te Blankenberge.

"We hebben ervoor gekozen om ons niet per kilometer te laten sponsoren, maar een gewone rondgang te organiseren. De volledige opbrengst die zal opgehaald worden, gaat integraal naar het goede doel dat we gekozen hebben, dit betreft "Stichting Brandwonden" (www.brandwonden.be) hier vind je alvast meer info van de stichting."

Post Tongeren wil op deze manier een hart (€) onder de riem steken voor alle kinderen en volwassenen die te lijden hebben aan de gevolgen van brandwonden.

U kan helpen door onze wandeltocht te ondersteunen, De slachtoffers en de leden van Post Tongeren (Hvl-Zuidwest Limburg) zullen u eeuwig dankbaar zijn.

Follow them on Instagram :

Ze hebben zijn al de uitdaging aangegaan om een kalender te ontwikkelen, met de medewerking van Qrios.

Bestel de kalender nu :

Heroes walk to heal the wounds

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar