26 augustus 2023

Een originele tentoonstelling georganiseerd door Stichting Brandwonden. Deze verbazingwekkende rondreizende tentoonstelling is even leuk als educatief. In het hart van de tentoonstelling vind u brandblussers die versierd zijn door onze meewerkende kunstenaars.

Deze verbazingwekkende rondreizende tentoonstelling is even leuk als educatief, met stripverhalen en verassende video’s. In het hart van de tentoonstelling vind u brandblussers die versierd zijn door onze meewerkende kunstenaars. Een unieke en originele manier om een goed doel te steunen, ten voordele van Stichting Brandwonden.

Wij danken hartelijk al onze medewerkers en partners zonder wie deze tentoonstelling nooit het daglicht zou hebben gezien. Een bijzondere dank aan Ruby Etienne, die de tentoonstelling in goede banen leidde, evenals aan Fire-Design voor de brandblussers en aan de aanwezige en toekomstige kunstenaars. 

Kom en ontdek de werken van opkomende en gevestigde kunstenaars zoals Harry Fayt, Moshi Moshi, Rudy Etienne, Gaetan Caputo, Aurore Nivelle, Pascal Collard, Sabine Borgignons, Fabien le wallifornien, Yves Thonus, Pierre Prégardien, Marie Ciuro, en vele anderen die stilaan aan deze zeer mooie lijst zullen worden toegevoegd. 

De vernissage neemt plaats op vrijdag 25 augustus 2023 om 18u00.

Waar?

Gallerij d’Art Prince de Condé - Cultuurcentrum van Spa. Rue Jean Gerardy, 4900 Spa

Wanneer?

Van 25 augustus tot 17 september 2023.

Open van vrijdag tot zondag van 14u tot 18u. 

Expo On Fire in Spa

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar