Onze individuele verblijven

In het kader van de ontwikkeling van haar actie "thermale kuur" heeft de Stichting Brandwonden besloten haar aanbod uit te breiden. Het doel is om brandwondenslachtoffers het hele jaar door toegang te geven tot de Thermen van Spa, tegen een voordelig tarief (of betaling door de Stichting na opening van een dossier bij onze diensten), waarbij dezelfde toegang tot thermale behandelingen wordt gegarandeerd.

Onze formule

Wij bieden brandwondenslachtoffers 3 individuele curatieve verzorgingspakketten die het hele jaar door (en afhankelijk van de beschikbaarheid van de Thermen van Spa) beschikbaar zijn: 1 dag / 3 dagen en 5 dagen. 3 behandelingen worden georganiseerd op afspraak per geboekte dag. Voor de formules van 3 en 5 dagen moeten de dagen opeenvolgend zijn, om de organisatie van uw verblijf te vergemakkelijken en u in staat te stellen optimaal te profiteren van de therapeutische weldaden van het thermale water en de andere bijbehorende behandelingen.

1 dag = 3 behandelingen

3 dagen = 9 behandelingen

5 dagen = 15 behandelingen

Wat u ook kiest, uw lichaam en geest zullen tijdens uw verblijf in de Thermen van Spa genieten van de weldadige werking van de thermale behandelingen!

Toelatingsvoorwaarden

Om een behandeling van de Stichting te kunnen krijgen, moeten mensen aan de volgende criteria voldoen:

  • Patiënt met minimaal 5% TSBA brandwonden, waaronder één ledemaat en één gewricht;
  • Patiënten met algesische littekens of littekens die veel jeuk veroorzaken;
  • Een volledig autonome patiënt zonder psychiatrische voorgeschiedenis;
  • Patiënt ouder dan 18 jaar of begeleid door een ouder indien jonger dan 18 jaar.

Geïnteresseerd

Als u geïnteresseerd bent in een individueel verblijf in de Thermen van Spa en/of u wenst gebruik te maken van onze ondersteuning, neem dan per e-mail contact met ons op via het volgende adres: infospa@burnsfoundation.eu

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar