Deze editie van de Dodentocht 2022 was voor Niels & Alexander een gelegenheid om ons hun moed en hun wil te tonen om alle brandwondenslachtoffers te helpen.

De Dodentocht ("dodenmars") is een zeer fysieke mars van 100 km die elk jaar in augustus plaatsvindt. Het stelt veel deelnemers in staat om hun fysieke en psychologische grenzen te testen, en veel verenigingen om hun acties en hun verlangen om een betere wereld te ontwikkelen onder de aandacht te brengen. Vanwege het warme weer is deze editie van de Dodentocht dit jaar teruggebracht tot 65 km, om de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers te waarborgen. Maar de uitdaging was er nog steeds!


Twee van onze patiënten en ambassadeurs, Niels en Alexander, besloten mee te doen aan deze nieuwe editie van de Dodentocht. Met steun van de Stichting en hun familieleden wilden zij het werk van de Stichting onder de aandacht brengen, maar ook de zaak van brandwondenslachtoffers bevorderen. Dankzij hun moed kunnen wij ook illustreren dat er altijd hoop is en dat de vele inspanningen die zij dagelijks leveren (zowel fysiek als psychologisch) hen de mogelijkheid geven om zelfs de moeilijkste beproevingen te boven te komen.

Ieder van ons die hen heeft gevolgd, evenals de Stichting, is trots op hun prestaties en wij danken hen nogmaals voor het feit dat zij ons zo goed hebben vertegenwoordigd.

         

Hartelijk dank aan Niels, Alexander en hun vrienden voor hun steun aan de Stichting Brandwonden

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar