Discussie, uitwisselingen, herinneringen en een mooie wandeling rond het IMTR, tussen patiënten, IMTR-medewerkers en leden van de Stichting.

Deze zeer mooie wandeling werd georganiseerd door het personeel van het Brandwondencentrum van het IMTR Charleroi, met speciale dank aan Sophie en Pascaline. Een wandeling die ons door bospaden en het omringende landschap voerde. Het was een gelegenheid om met patiënten, slachtoffers van brandwonden, van gedachten te wisselen over de mooie projecten van de IMTR en de banden tussen de Stichting en haar waardevolle partners aan te halen.

Het werk van de brandwondencentra in heel België is opmerkelijk. De inspanningen en het professionalisme van alle verpleegkundigen, fysiotherapeuten, artsen, chirurgen, psychotherapeuten en vele anderen geven ons veel inspiratie. Dit alles komt ten goede aan veel mensen die moeilijke tijden doormaken en daarom moeten vertrouwen op de kracht van een heel zorgstelsel. Daarom is het belangrijk iedereen eraan te herinneren dat het dringend noodzakelijk is hen te steunen en hen te bedanken voor hun inzet.

Aan alle patiënten, slachtoffers van brandwonden, willen wij u herinneren aan onze inzet aan uw zijde. Aarzel nooit om contact met ons op te nemen en samen zullen we een oplossing vinden voor uw problemen, we zullen altijd luisteren naar uw ideeën en behoeften!

     


Wandeling met de patiënten van het brandwondencentrum van het IMTR Charleroi

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar