Wij steunen Niels, Alexander en hun vrienden graag bij hun deelname aan de Dodentocht (100km lopen vanuit Bornem) voor brandwondenslachtoffers.

Niels van de Water & Alexander Bauwens, brandwondenpatiënten, neemt met hun vrienden deel aan 100km Dodentocht

"Ik ben Niels Van de Water, 26 jaar en brandwondenpatiënt.Een werkongeval tekende mij voor het leven en veranderde alles. Kokend water van een boiler verbrande bijna 50% van mijn lichaam.

Ik ben Alexander Bauwens, 33 jaar en brandwondenpatiënt. Ook ik had een werkongeval. Door een ontploffing waarbij een enorme steekvlam vrijkwam geraakte ik over mijn hele lichaam ernstig verbrand. Hierdoor draag ik littekens mee voor derest van mijn leven.

Stichting brandwonden is een steunpilaar voor zowel ons als alle andere brandwondenpatiënten. Omdat de weg lang en moeizaam is, zijn zij uitermate belangrijk. Na alle hulp en steun die we kreeg wil we hetzelfde kunnen terugdoen voor andere
."

Stichting Brandwonden is er altijd op gebrand om patiënten te steunen in hun werk. Niels en Alexander voeren een geweldig initiatief uit voor een zaak waar ze alles van weten. Wij huldigen hun moed, hun enthousiasme en hun vermogen om boven zichzelf uit te stijgen en hun overtuigingen te verdedigen.

Goed gedaan!

   

De Stichting steunt Niels en Alexander, brandwondenpatiënten, in hun actie

10.000

Woningbranden per jaar

340.000

Steun aan patiënten

300

Preventie workshops per jaar