Actueel


Twee doden door CO-vergiftiging in caravan

ma 21/12/2009  - In een caravan op een camping in de Roodhuisstraat in Turnhout zijn vanmiddag twee mensen om het leven gekomen door CO-vergiftiging. Een eigenaar van een naburige caravan had de twee levenloze lichamen door een raam opgemerkt en verwittigde de politie. Die kon alleen vaststellen dat zowel de man als de vrouw overleden waren. Beiden waren 53 jaar. Wellicht ligt een slechtwerkende verwarmingsinstallatie aan de basis van de vergiftiging. 

Bejaard echtpaar overleden aan CO-intoxicatie

do 17/12/2009 - In Lubbeek zijn vanmiddag twee bejaarden dood aangetroffen in hun woning. Ze zijn overleden als gevolg van een CO-intoxicatie. Dat bevestigt ook een onderzoek van het parket van Leuven. De man van 91 en z'n echtgenote van 83 werden in de woonkamer gevonden door iemand die hen kwam verzorgen. Vermoedelijk zijn ze gestikt door gassen van een steenkoolkachel, die niet via de schoorsteen weggeraakten.

In De Panne zijn negen mensen ziek geworden door een CO-vergiftiging

zo 8/11/2009 - In De Panne zijn negen mensen ziek geworden door een CO-vergiftiging, onder hen zijn er vier kinderen. Het gaat om twee gezinnen die op bezoek waren bij hun grootvader.
Twee kinderen zijn naar het universitair ziekenhuis in Brugge gebracht, maar niemand is in levensgevaar. De oorzaak ligt waarschijnlijk bij een slecht werkende boiler in de keuken van het appartement.

<< back